Accesoriile de care ai nevoie la plaja

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Să nu credeţi că mersul la plajă este treabă uşoară!
Nu e ca şi cum ai pus prosopul pe umăr şi te-ai dus.
Accesoriile şi detaliile sunt la fel de importante ca în cazul oricărui alt outfit.

Coşul sau geanta de plajă. Pentru că am în el un adevărat kit de supravieţuire, o serie de lucruri absolut vitale. 🙂 Prefer coşul de rafie sau o geantă de pânză XXL, colorată neapărat. Depinde bineînţeles ce costum de baie port. Trebuie să se asorteze. 🙂
Pălăria de soare este nelipsită. Le prefer pe cele cu borul larg. Pe lângă că sunt chic, îmi protejează foarte bine faţa de soare.
Ochelarii de soare. Anul acesta flirtez destul de mult cu modelul cat eye, care îmi scoate în evidenţă trăsăturile şi avantajează cam orice tip de fizionomie.
Cozorocul. Dacă porţi un costum de baie sport şi ai pe agendă şi vreun sport nautic, cozorocul este un accesoriu cool şi îţi va da un aer jucăuş.

Pareo. Pe plajă, pe faleză, la plimbare sau la terasă, poţi să arunci peste costumul de baie un pareo uni sau cu print, colorat sau cu detalii florale, pentru un aer feminin.
Eşarfă. Iubesc să-mi fac un turban retro dintr-o eşarfă colorată. Îmi protejează părul de soare şi apa sărată şi arată foarte chic.
Slippers. Sau nişte papuci mai stylish. Îi ador pe cei cu fundă, Joshua Sanders.
Cartea. Neapărat o carte bună.
El lângă tine. Sau cu asta ar fi trebuit să încep. 😛

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613