BB Cream, CC Cream sau DD cream? Diferente si cum le alegem

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Deşi fondul de ten este un produs senzaţional, uneori poate simţi că este too much pentru zi, poate îţi simţi tenul încărcat. Moment în care apelăm la BB cream, CC cream sau DD cream.

Opţiunile sunt foarte multe când vine vorba despre aceste produse minune.

Tu ştii care este diferenţa dintre cele trei şi cum să le alegi?
BB cream (blemish balm sau beauty balm)
Primul BB cream a fost creat pentru a acoperi cicatricile pacienţilor care au suferit arsuri sau intervenţii chirurgicale.
Este considerat un produs de îngrijire, nu unul de machiaj, un hidratant nuanţat, cu o textură mai uşoară, pe care aproape că nu îl simţi pe faţă. Crema BB hidratează pielea, acoperă imperfecţiunile, oferă protecţie solară, maschează cearcănele, ameliorează ridurile fine, uniformizează nuanţa tenului şi îi conferă strălucire. Este foarte soft, o poţi folosi cu succes că primer, înaintea fondului de ten.
CC cream (color control/ color correcting)
CC cream se apropie mai mult de un fond de ten, decât de o cremă hidratantă. Ascunde imperfecţiunile, oferă protecţie solară, minimizează porii, matifiază şi hidratează. Are putere de acoperire mai mare decât un BB Cream, dar nu este considerat fond de ten pentru că primează efectele de îngrijire, nu cele de machiere.
Îndeplineşte în acelaşi timp rol de primer, pudră, fond de ten, anticearcăn, corector, cremă hidratantă, protecţie solară, cremă depigmentantă, iluminator, cremă anti-aging, matifiant şi minimizator al porilor.
DD cream (daily defense/ protecţie zilnică)
Este un produs mai concentrat din toate punctele de vedere: şi ca putere de hidratare şi protecţie a tenului împotriva agresiunilor factorilor externi, dar şi ca mascare a imperfecţiunilor, de ascundere a cicatricilor, de corectare a nuanţei tenului. Poate colora pielea corpului şi a feţei ca un autobronzant.

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613