Blugii evazati s-au intors!

by

This post is also available in: English (Engleză)

Tot citesc pe ici pe colo că blugii evazaţi s-au întors! No shit! Păi de la mine nu au plecat niciodată!

Pe lângă că mă fac să mă simt mai înaltă, mă scot din dificultate când am impresii de kilograme în plus, pentru că se aşează atât de armonios pe forme.
Şi sunt uşor de combinat dacă vrei să obţii un look chic în no time.
Teoretic pot fi purtaţi şi cu sneakersii…practic nu şi dacă ai 1,68 m ca subsemnata.
Aşa că eu îi port cu platforme fără drept de apel. Clopotul trebuie să fie ceva mai mic, minionă fiind, iar ei lungi până în pământ. Şi dacă pot să aleg, atunci prefer marginea fără tiv, uşor tocită.
Zic că merg şi la o ţinută de birou, dacă le asortezi o cămaşă mai mulată…poate şi un sacou.
Dacă ai noroc să găseşti nişte jeanşi evazaţi şi cu talie înaltă, atunci arunci pe ţine o cămaşă albă uşor masculină şi eventual un sacou mai colorat sau îndrăzneţ şi zău că o să primeşti complimente. Dacă sunt închişi la culoare îi poţi purta cu o bluza colorată sau înflorată…sau un pulover pentru o ţinută mai lejeră. Dar îi iubesc în egală măsură şi pe cei albi, la care asortez în serile de vara o bluza lejeră albă…eventual cu nasturi pe spate…sau cu spatele gol…
Dacă nu te-am convins încă, să ştii că mai am multe idei despre cum să porţi blugii evazaţi. Zău că ai putea să le dai o şansă!

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613