Capricornii se nasc adulți și intineresc cu vârsta vârsta

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Capricornii se nasc adulți și intineresc cu vârsta vârsta.

Capricorn-ul consideră că există doar o cale corectă și un mod greșit de a face lucruri și asta ii face să fie încăpățânați și reticenți în a fi de acord cu ceilalți. Aceasta este o lecție continuă pentru Capricorn, știind că există mai mult decât un mod de a face lucrurile și chiar dacă modul lor de obicei este corect, nu înseamnă că trebuie să-și impună căile si celorlalți.

Jumătate capră, jumătate peşte. Alunecos şi rece ca un peşte.
Emotiv ca un bolovan, ambiţios şi dur ca granitul, aşa e construit psihicul de fier-beton al Capricornului.
Cum îi faci faţă? Cu daltă şi baros. Pentru carapace.
Este un fel de consilier financiar al lui Hagi Tudose, veşnic zdrelit de la atâta îngenuncheat în faţă seifului personal.
Se crede indispensabil şi trebuie să deţină controlul asupra tuturor lucrurilor. Dacă acest lucru nu este posibil, iese nasol. 🙂
Sindromul „asta e tot?” îi face să fie mereu frustraţi şi deprimaţi.
Dacă te cerţi cu ei, o să revină la subiect până o să câştige sau o să renunţi tu. Dacă le demonstrezi că ai dreptate, este doar începutul unei noi runde de dispute.
Capricornul a inventat standardele duble. Din cauza lui mai există încă şcolile de bune maniere.
Dacă te gândeşti să rămâi cu el, trebuie să deţii cel puţin 51% din acţiunile unei companii. Şi chiar şi atunci face contract prenuptial, în care scrie că zestrea nu e returnabilă în eventualitatea unei neînţelegeri. Cât despre restul averii tale, asta e, trebuie să se însoare cu alt fond de pensii. 🙂
Are un instinct de supravieţuire rar întâlnit. În caz de război nuclear cred că doar Capricornii ar găsi o cale că să supravieţuiască.
Sunt maeştrii în arta manipulării de la cele mai mici vârste.
S-au născut cu o abilitate specială de a se detaşa de situaţii şi oameni, lucru care poate fi o sabie cu două tăişuri uneori.
Capricornul este mereu în gardă, nu îşi da voie nici să se îndrăgostească.
Sunt sensibili şi sinceri, calmi şi au un spirit analitic dezvoltat şi raţional, calităţi importante ce îl fac un prieten mişto.
Pot oscila între mai multe iubiri, fără a fi prea aventuroşi sau picanţi. Ti-am zis ca se nasc adulti si intineresc pe zi ce trece. 🙂
Nu face mişto de Capricorn, o să fie botos zile întregi!

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613