COS is coming to town

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Sunt consumatoare de H&M. Cred că dacă ai un minim de gust şi ochi pentru frumos poţi crea ţinute foarte stylish, atât pentru tine cât şi pentru copiii tăi. Raportul calitate-preţ mi se pare foarte ok. Apropos de copii, având doi băieţi, este printre puţinele magazine unde găsesc lucruri colorate şi vesele. Nu sunt de acord că un băiat/ bărbat trebuie să poarte numai nuanţe închise.
Cu mare bucurie în suflet alerg să-ţi împărtăşesc vestea minunată: H&M a anunţat extinderea cu brandul premium COS în România. Nu avem o dată pentru lansare încă, nici o locaţie.
Brandul COS a fost lansat în 2007 şi până în prezent a deschis 153 de magazine, în locaţii atent alese. Ca şi categorie de preţ se află la nivelul brandului Massimo Dutti al Inditex (care deţine şi Zara).
Stilul lor este unul modern, atemporal, funcţional şi tactil. Explorarand conceptul de stil în modă, COS oferă piese pentru garderoba contemporană. Design-ul high-end şi de calitate trăieşte dincolo de anotimpuri este disponibil pentru femei, bărbaţi şi copii.

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613