Cum alegi nuanta potrivita de ruj

by

This post is also available in: English (Engleză)

Când vine vorba să alegi nuanță potrivită de ruj, primul pas este să știi foarte bine care este tonul pielii tale. Suprafața pielii poate căpăta diverse culori în funcție de expunerea la soare sau de lipsa bronzului, dar nuanțele rămân aceleași.

 1. Pielea deschisă cu tonuri reci
  Umbrele cu nuanțe de albastru sau violet completează și sporesc tonul perfect al pielii; maro, mov și roz sunt cele mai bune opțiuni pentru cei care preferă nuanțe neutre.
 2. Pielea deschisă cu tonuri calde
  Deși pentru cele mai multe tipuri de piele nuanțele neutre de galben sau marsala sunt relativ greu de purtat, ele pot face minuni pentru a evidenția tonul cald al tenului tău. Orange-roșu sau maro-roșu se potrivește bine și tenului deschis cu tonuri calde.
 3. Pielea măslinie
  Deși se află undeva între nuanțe reci și nuanțe calde, pielea măslinie este adesea descrisă că fiind neutră. Poți folosi cu încredere culori luminoase cum ar fi corai, roșu sau roz cald.
 4. Pielea medie cu tonuri reci
  Alege purpuriu și roșu aprins sau roz cald. Evită orice nuanță prea deschisă dacă nu vrei să dai pielii tale un aspect gri, bolnăvicios.
 5. Pielea medie cu nuanțe calde
  Alege nuanțe de roz, orange sau roșu-cireașă- vor da pielii un aspect fresh.
 6. Pielea închisă la culoare cu nuanțe reci
  Tonuri întunecate sunt ideale pentru pielea mai închisă la culoare, cum ar fi prună, roșu vișiniu sau nuanțele de fructe de pădure.
 7. Pielea închisă cu nuanțe calde
  Optează pentru nuanțe nude sau roz pal, piersică sau auriu.

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613