Cum porti fusta din tulle fara sa arati ca o balerina

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Fusta de tul este o piesă extrem de feminină, pe care o poţi purta într-un outfit chic de zi, fără arăţi ca o balerină sau ca o piesă irezistibilă de noapte. Poţi te joci după bunul plac cu rădăcinile girlish ale fustei cu detalii ultra-feminine.
O fustă de tul este o piesă îmbrăcăminte capricioasă. Purtată corect, poate menţine o eleganţă clasică. Ideea este păstrezi aspectul feminin cu accesorii negru, nud, etc astfel incat să scoţi in evidentă intreaga ţinută. Cat de lungă sau cat de scurtă trebuie sa fie fusta din tul? Nu există nici o îndoială această este o alegere neconvenţională pe care doar tu o poti face.

Pentru mine a fost iniţial o decizie grea dacă o port şi cum o port. Lungimea m-a pus în dificultate, găseam doar fuste cu o lungime incertă, undeva între midi şi maxi şi în final m-am săturat încerc ajung la o soluţie de compromis. De curând, însă, am rezolvat această criză de identitate prin tăierea câtorva centimetri, aşezând astfel fusta din tul ferm pe teritoriul midi. 🙂

Acum am ajuns sa iubesc fusta din tul. Totul despre ea! Îmi place aspectul, cum se simte materialului și modul în care se mișcă atunci când mergi!

Când mă trezesc cu un flirty-girly vibe şi vreau să mă joc de-a Carrie Bradshaw, fusta din tulle este piesa statement. Dar vă puteți gândi dincolo de roz și alb. O fustă de tul într-o nuanță necontractuală vorbește sensibilităților tale de modă-transmite.

Eu nu o consider o piesă pretenţioasă, purtabilă doar vara sau la ocazii speciale.
Hai să-ţi spun ce poţi face cu o fustă din tulle, fără să pari împopoţonată:

 • Poart-o cu sneakersi şi hanorac.
 • Poart-o cu t-shirt, jachetă de denim şi sneakersi.
 • Sau cu cămaşă din denim legată într-un nod lejer.
 • Pentru un look edgy, poartă fusta din tulle cu jachetă de piele, T-shirt cu ţinte şi bocanci.
 • Pentru un look vintage, asortează ţinutei nişte ocheari de soare cat-eye şi eventual un ruj roşu aprins.
 • Aruncă-i peste un cardigan soft, cu nasturi sau fără.
 • Poart-o cu un tricou marinăresc, căci dungile merg cu aproape orice.
 • Dacă îţi doreşti un look feminin pune o bluză delicată din dantelă.
 • Joacă-te cu texturile şi asorteaz-o cu o haină scurtă din blăniţă.
 • Seara o poţi purta cu o bluză metalică sau cu paiete şi stilettos (eventual roşii)
 • La birou poart-o cu cămaşă şi sacou.

Accesorizarea poate fi adesea o mare provocare atunci când vine vorba de a face asortarea tricoului cu fusta de tul. Nu exageraţi cu detalii strălucitoare. Adăugaţi un colier statement dacă partea de sus nu este texturată. Dacă este, gândiţiva la accesorizarea cu brăţări simple şi/sau un inel de cocktail.

Deci, doamnelor, odată ce urmaţi aceste sfaturi despre fusta din tul, puteţi adăuga această mică doză de magie în ţinută dvs., ce va vor servi ca inspiraţie pentru multe ţinute fabuloase, fără a face arătaţi ca o balerină!

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613