Cum transformi garderoba de vara intr-una de toamna

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Nu sunt deloc pregătită pentru vremea aceasta. Deci trebuie cumva sa transform garderoba de vara intr-una de toamna, ca sa sufar stilistic cat mai putin. 🙂
Chiar dacă iubesc cardiganele, ghetele şi outfit-urile de toamnă, nu mă lasă inima încă să renunţ la multe dintre piesele de vară.
Ca să „împac” ambele anotimpuri şi să fac mai uşoară tranziţia spre iarnă, m-am gândit să le combin. Uite cum:

  • Pentru că nu pot să renunţ la alb şi nu sunt de acord că albul este exclusiv pentru primăvară-vară, port rochia albă cu jachetă de piele, şosete şi saboţi. Sau sandale. Dacă eşti genul, poţi pune bocanci. Ziua aleg şosete negre din bumbac, mai lungi sau mai scurte iar seara şosete argintii sau aurii.
  • Port tricouri suprapuse. Din culori diferite, mărimi diferite şi cu imprimeuri diferite. Îţi trebuie atitudine că să nu pară o varză ţinuta. 🙂
  • Fusta lungă cu ghete, un cardigan lejer şi jachetă de piele.
  • Fusta şi sacoul pe care le purtam vara cu o bluză de mătase le port acum cu un pulover cu tăietură în V. În faţă sau în spate.
    Acelaşi pulover îl pun invers când am chef să-mi las spatele la vedere. Caz în care renunţ la sacou.
  • Rochiile vaporoase din satin, matase şi fustele din tulle le port cu cardigan sau cu un hanorac sport. Îmi place contrastul dintre cele două piese. Şi ghete sau snickersi Joshua Sanders cu fundă supradimensionată.
  • Port rochii peste pantaloni ţigaretă sau pantaloni clasici lungi până în pământ. Merge şi varianta cu sarafan + pantalon + top/ cămaşă.
  • Suprapun două rochii. Cea de dedesubt este întotdeauna dintr-un material subţire, moale, vaporos, iar cea de deasupra din ceva mai gros sau rigid. Neapărat lungimi diferite, cu mâneci de lungimi diferite.
  • Port jeansi boyfriend cu cămaşă alba si o bustiera peste cămaşă. Sau corset.

 

Transforma garderoba de vara intr-una de toamna, cu inspiraţie, atitudine şi curaj si mai tine vara langa tine inca putin!

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613