Deea Buzdugan

by

This post is also available in: English (Engleză)

O cunosc de când mă știu pe mine.

Am făcut liceul împreună, am fost în tabere împreună, avem prieteni și amintiri comune și am străbătut munții „noștri” cu clăparii în picioare și schiurile pe umăr.

De regulă tocăm la o cafea despre toate cele mentioante mai sus.
Ieri, însă, am dat ușa de perete și am îngăimat „We have a situation! Eu cu ce mă îmbrac la Gala Elle?” Treaba serioasă o rezolvi repede cu Deea, căci ea face modă cu inima și în job-ul ei pune pasiune și dedicare.

De câte ori întru la ea am „chimie” cu cel puțin două rochii, și asta chiar înainte să le pun pe mine. Și când le pun pe mine, în 90% din cazuri nu am nevoie de modificări, deci știu că rezolv orice „situation” în no time.

Acum, pentru că dress code-ul era sexy/stylish/spirited am ales această rochie care m-a cucerit prin culoare în prima faza. Apoi Deea a avut inspirația să-mi propună să o taie în V în spate, știind că un spate gol mă cucerește pe loc. Ce ziceți, am făcut o alegere bună?

 

Atelier Deea Buzdugan
Str. Dr. Stefan Capsa nr. 11 et.1
(colt cu str. Ana Davila nr. 8)

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613