Despre Pesti cu bune si rele

by

This post is also available in: English (Engleză)

Eu nu prea beau, dar dacă mă apuc să scriu despre Peşti trebuie să beau ceva înainte. 🙂
Când Dzeu a împărţit Peştii pe Pământ, mie mi-a umplut năvodul.
De-asta vin şi zic că dacă îi faci faţă Peştelui, atunci faci faţă oricui şi la orice. 🙂
Peştele este o gaură neagră emoţională. Aruncă-ţi înăuntru inima, sufletul şi fă-le cu mâna. Nu o să le mai vezi vreodată.

Te vrea, te vânează, te convinge. Când te are nu ştie dacă te mai vrea. Sau dacă eşti suficient de bună pentru el. Pe principiul „Mai stau 5 min, poate apare ceva mai bun.”

Cu ei nu există zonă de confort. Doar agonie şi extaz. Mai mult agonie.
O combinaţie între rechin şi Piranha.
Confuzi şi alunecoşi.

Peştii trec prin viaţă cu ochelari de cal cu lentile roz care filtrează toate adevărurile neplăcute.
Teama de schimbare le omoară creativitatea şi îi împiedică să realizeze vreo chestie.
Preferă cunoscutul necunoscutului, chiar dacă sunt nefericiţi.
E senzual, sexy şi drăguţ, spontan şi spiritual. Dacă te laşi înşelată de aparenţele acestea, însă, o să te rănească doar ca să îşi ascută dinţii.
Nu e capabil nici măcar să îţi dea papucii, pentru că ar însemna să îşi asume responsabilitate pentru acţiunile lui. Mai degrabă o să se prefacă tot timpul indisponibil, neînţeles, confuz, ceea ce o să te forţeze să îţi găseşti pe altcineva. Atunci o să fie devastat vreo 10 minute, o scuză destul de bună că să se întoarcă la oricare dintre fostele. 🙂
Sau o să îţi spună fie că ai înţeles greşit, fie că nu e pregătit pentru o relaţie, fie că vrea ca tu să fii mama copiilor lui. În oricare dintre variante dispare la scurt timp după declaraţie.
Poate să apară după câteva luni ca şi cum aţi vorbit ieri.

În capul lor este de obicei un talmeş-balmeş de impresii şi intuiţii, ce face imposibilă o activitate neuronală decentă. Fiind incapabili să emită vreun argument logic sunt experţi în abureală şi îmbrobodire.
Sunt însă foarte sociabili din fire, se înţeleg de minune cu animalele, marţienii şi spiriduşii de casă.
Pentru sănătatea ta mintală, nu încerca niciodată să foloseşti logica atunci când vorbeşti cu un Peste, trăieşte la câţiva metri desupra Pământului.
Pentru oceanul de căldură, tandreţe, nebunie, romantism, efervescenţă şi preaplin, însă, nu poţi fără ei şi iată cum te arunci în gol fără paraşută de câte ori Peştele îţi înoată apele.

No tags 2 Comments
2 Responses
  • LIANA
    iulie 30, 2019

    Ești minunată!! Ai perfectă dreptate. Exact așa sunt peștii.. Mulțumesc pentru articol! Mă face să mă simt mai bine, văzând că nu sunt singura care îi vede in acest fel pe pești.

  • Cristina
    iulie 30, 2019

    Iti multumesc, Liana! Te imbratisez!

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613