Despre saboți și cum îi porți

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Încălţăminte de origine olandeză, saboţii se purtau iniţial în zonele rurale. Aveau un toc mai mic şi erau fabricaţi predominant din lemn.
Acum au invadat podiumurile de modă, au tocul mai înalt, pe alocuri ameţitor de înalt 🙂 iar materialele din care sunt fabricaţi sunt foarte diversificate – plastic, tip peep-toes, material textil, coloraţi, cu model sau uni, însă cei tradiţionali sunt confecţionaţi dintr-o singură bucată de lemn.

Sunt foarte chic şi poţi crea tot felul de ţinute cu saboţii, astfel încât să respecţi moştenirea trecutului, dar să păstrezi în acelaşi timp intacte valorile prezentului.
Eu am ajuns la performanţa de a-i purta în orice sezon (chiar şi iarna cu şosete :)) şi practic nu mă pot sătura de senzaţia de picioare interminabile pe care mi-o dau. 🙂

Cel mai adesea îi port cu jeanşi evazaţi lungi până în pământ sau pantaloni albi largi. Fie că pun un top lejer sau un sacou, o cămaşă sau o geacă din denim, obţin întotdeauna un outfit ultra colorat şi foarte chic.
Vara îi port cu rochii mini sau midi, cu sarafan sau short şi îmi pierd efectiv minţile printre culori şi modele.
Poţi, însă, să alegi şi tonuri calde de maro sau negru.
Tot ce contează este să te simţi bine în pielea ta! 🙂

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613