iRing

by

This post is also available in: English (Engleză)

Umblă vorba prin târg că nu am apucat să ne tragem sufletul după iWatch că e posibil că Apple să creeze iRing…un gadget dotat cu senzori de mişcare, microfon, camera şi un mic touch screen, wifi, Bluetooth şi în mod sigur o varianta pentru celebra Siri. Fiind în faza de research totul e posibil în materie de culori şi material….aur platină, silicon… Şi pare uşor de manevrat cu degetul mare dacă e pus pe degetul arătător. Interesant ar fi să poţi să îi vorbeşti, să îi dictezi mesaje pe care apoi să le trimiţi via iphone, tabletă etc…şi să vibreze la notificări.

Eu mi-l imaginez ca pe inelul Arabelei aşa ☺
Mai am tot felul de idei, dar noi fetele în principiu suntem deschise la tot ce coace Apple în laboratorul lor, nu-i aşa?
Fiu-miu, care mi-a povestit toate acestea aşteaptă măcar o aplicaţie iHomework, dacă nu un gadget care să fie şi prezent în clasă în locul elevului. Deh, speranţa moare ultima!

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4609