It’s not the hair that turns men on, it’s the spirit that redheads exude

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Pentru că prietena mea Mari este roşcată avem destul de des debate-uri legate de ce ar trebui să poarte o roşcată pentru a scoate în evidenţă nuanţa părului, fără a lăsa o impresie de paloare a tenului.
Dacă ai curaj şi vrei să atragi toate privirile, mergi pe roz neon, purpuriu sau lila şi vei crea o distonanţă evidentă.
La fel de bine poţi purta un roz pal, mai ales dacă ai ochii albaştri, verzi sau căprui deschis.
De asemenea, nuanţele de verde te vor scoate din anonimat. Cu cât e nuanţa de par mai deschisă, cu atât mai deschisă trebuie să fie şi nuanţa de verde pe care o alegi.
Tonurile naturale şi pământii ca beige, maro, arămiu, roşul portocaliu şi auriul vor fi cele care vor arăta bine pe tine. Şi albastru cobalt. Sau galben/ muştar.
Te-aş sfătui să eviţi griul, gri-beige-ul, violetul, albastrul închis sau roşul aprins. Nici negrul nu cred că te măguleşte, cred că ţi-ar da paloare feţei, dar îl poţi purta mai departe de faţă, adică la fuste, pantaloni sau accesorii.

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613