Le Méridien Hamburg- Lux si eleganta pe malul lacului

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Vizita mea la Hamburg a fost pură inspiraţie.
Îţi poţi imagina cum e să te trezeşti în inima oraşului, cu soarele strălucind prin fereastră şi lacul Alster cât vezi cu ochii?
Hotelul Le Méridien oferă o perspectivă fermecătoare asupra oraşului. Se află aproape de Centrul Expoziţional, de zona comercială şi de portul oraşului.
Practic ai la câteva minute de mers pe jos toate atracţiile.
Le Meridien oferă camere moderne şi este locul perfect pentru a privi apusul soarelui.
Poţi opta pentru:

 

  • Superior rooms de 38m², cu paturi de lux, cabină de dus / cadă de baie victoriană şi un sistem multimedia cu ecran plat.
  • Deluxe rooms de 38m² cu vedere la lacul Alster, paturi de lux, cabină de duş/ cadă de baie victoriană şi un sistem multimedia cu ecran plat.
  • Executive rooms de 48m² cu vedere spre lacul Alster, paturi de lux, cabină de duş / cadă de baie victoriană şi un sistem multimedia cu ecran plat.
  • Junior Suite de 69m², paturi de lux, cabină de duş/ cadă de baie victoriană şi un sistem multimedia cu ecran plat.
  • Duplex suite de 45-58m² pe 2 etaje, cu partea frontală din sticlă panoramică pentru cea mai bună vedere a lacului Alster, paturi de lux, duş / cadă de baie victoriană şi un sistem multimedia cu ecran plat.
  • Panorama suite de 74m² cu 2 camere separate, cu vedere spre lacul Alster, paturi de lux, duş / cadă de baie victoriană şi un sistem multimedia cu ecran plat.
  • Alster suite de 113m², cu vedere spre lacul Alster, balcon, 3 camere separate, baie cu duş 28m² şi cadă de baie victoriană, cu vedere panoramică asupra Alster, pat de lux şi sistem multimedia cu ecran plat, în ambele camere.

 

Am primit una dintre cele mai luxoase şi spaţioase camere. Decorată în nuanţe de verde, culoarea mea preferată. Imaginează-ţi ce surpriză!
Baia este mare şi bine echipată, cu o cadă splendidă (tot verde) şi o zonă de duş mare.
Există un hol de trecere spre baie, care are un dressing mare şi un mini bar plin cu bunătăţi, în care „făceam curat” zilnic. 🙂
Patul extrem de confortabil şi niciun zgomot din camerele alăturate, deci am dormit ca un bebeluş.
Micul dejun este foarte variat. Mi-a plăcut extrem de mult sala unde se serveşte, la ultimul etaj, cu vedere superbă spre Alster. Nu te saturi de asemenea priveşte. Îţi oferă un început de zi foarte plăcut. Încă o cafea şi încă o cafea şi încă o cafea…în acorduri de cafe-concert.
Restaurantul Heritage (situat tot la etajul 9) este superb si mâncarea excelentă.
Personalul este amabil şi politicos.
Barul Le Méridien Hub este fabulos şi serveşte cocktail-uri senzaţionale. La plural, da. Nu ai cum să bei doar unul.
Am primit un voucher gratuit de cafea, pe care am servit-o în braseria hotelului. Un gest drăguţ, zic.
Dacă eşti cazat aici primeşti gratuit şi transport pe apă, cu care poţi ajunge în centrul oraşului.
Dacă stai câteva zile te va încânta această opţiune, mai ales dacă te întorci seara rupt din oraş şi picioarele nu te ascultă.
Dacă vii la Hamburg iarna primeşti un bonus: lacul Alster îngheaţă şi oferă o privelişte senzaţională, cu mulţi oameni care se plimbă, lumini şi o atmosferă de sărbătoare.
Motiv pentru care cu siguranţă mă voi întoarce!

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613