Lemonade

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Beyonce a rupt internetul în ultimele zile cu lansarea albumului „Lemonade”. După acest rollercoaster emoţional nu mai este o surpriză pentru nimeni încotro se îndreaptă cariera ei muzicală.
„Lemonade” este o capodoperă vizuală şi un vulcan emoţional care, după ce te plimbă prin trei capitole tematice intitulate „Negare”, „Furie” şi „Apatie” te aruncă într-un bazin îngheţat plin cu lavă topită, doar cât să îţi tragi puţin răsuflarea.

 
Este un film de 60 de minute ce vorbeşte despre infidelitate, discriminare, durere de inimă, dragoste şi capacitatea de adaptare. Vorbeşte tuturor femeilor, mai ales afro-americane, despre puterea necunoscută sub suferinţă tăcută şi dorinţă de împuternicire.
Pe parte de fashion, tot ce ne încântă retina în acest mini-film vine ca o confirmare a rangului ei de regină. Şi ce mă încântă peste măsură este că Maria Lucia Hohan este prezentă cu o creaţie, alături de Cavalli şi Gucci.

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613