Mânecile ample inspirate din moda victoriana

by

This post is also available in: English (Engleză)

Mâneca ampla deja s-a cristalizat ca o tendinţă definitorie.

Fie că e căzută, rotunjită sau cu umeri voluminoşi, mâneca voluminoasă are momentul ei de glorie, adăugând o tentă modernă cu totul excepţională, atunci când este combinată cu fuste mini sau pantaloni largi.
Această tendinţă pare să atragă tot mai mult atenţia fotografilor de stil cât şi bloggerilor de modă, şi este deopotrivă uşor de găsit aproape în toate magazinele de profil.

Ce diferenţă poate face un manşon!

  • Dacă aruncăm o privire rapidă la prinţesele Disney, pe lângă nelipsita tiară, regăsim mâneca largă de la Ariel la Rapunzel ca un must al unei ţinute sofisticate. 🙂
  • Minţile înzestrate în modă au intuit perfect potenţialul bluzei cu mâneci clopot şi ştiu că trebuie să opteze pentru simplitate. Alege un top simplu, cu mâneci clopot diafane, o pereche de pantaloni negri drepţi şi îngăduie-ţi un singur accent.
  • Să porţi piese din garderoba iubitului mi se pare un act de o senzualitate copleşitoare! Cămaşa cu mâneci clopot este cea care a atras atenţia maestrelor în modă în acest sezon! Alege un model oversized din garderoba iubitului tău şi poartă-l pe post de rochie: nici măcar nu trebuie să aibă mâneci clopot, ci doar să imite acest croi prin dimensiunile exagerate!
  • Jeanșii drepţi vor face minuni alături de o cămaşă cu mâneci ample! Ai liber la accesorii: pălăriile de paie subliniază latura lejeră a outfitului, iar genţile din rafie sunt perfecte pentru o plimbare în aer liber.
  • Dacă „moda corectă” te îndeamnă să porti bluza cu maneci clopot alături de fuste strânse pe corp, de blugi drepţi sau de pantaloni cu aer minimalist, daca ai atitudinea la tine o poti purta cu imprimeuri cu broderii sau cu materiale naturale cu aer şaptezecist, precum pielea întoarsă!

Priveşte şi inspiră-te!

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613