Michael Kors lansează linia de smartwatch-uri

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Michael Kors urmează să lanseze un ceas inteligent, care se concentrează pe design-ul inovator şi stilul plin de farmec cu care ne-a obişnuit deja celebra casă.
În curând compania va introduce o nouă linie de accesorii uşor de purtat, începând cu MICHAEL KORS SmartWatch. Lansarea este orientată spre consumatorul pasionat de modă.
Tehnologia de ultimă generaţie va rula atât pe iPhone cât şi pe Android şi cel mai probabil se va realiza printr-un parteneriat cu Google.

 
Concepută pentru a face viaţa oamenilor mai uşoară prin modă (cum îi place lui Kors să afirme), linia MICHAEL KORS WATCHES dovedeşte că tehnologia şi conectivitatea socială se pot realiza fără efort, într-un mod fascinant, chic şi glamuros în acelaşi timp.
La urma urmei poţi purta ceasul zilnic. Iar asta ar trebui să reflecte gustul personal la fel de mult ca orice altceva şi în acelaşi timp să îţi dea acces la toate experienţele pe care ţi le doreşti.
Aportul Google nu este deloc de neglijat. Se străduieşte să îţi ofere informaţiile de care ai nevoie pentru a rămâne conectat la ceea ce contează cel mai mult, plecând de la premisa că probabil clientul casei Kors este o persoană cu o viaţă activă.
Le vei putea achiziţiona din magazinele Michael Kors, cât şi de pe website.

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613