Notes to My Inlove Self

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Draga mea, înţeleg din neastâmpărul şi din zâmbetul tău tâmp că avem de-a face din nou cu un alt caz de slăbiciune necontrolată pentru un cetăţean de sex masculin. Nimic rău în asta. Hai, însă, de data asta, să ne amintim câte ceva despre cum s-a terminat ultimele daţi. Să nu mai facem aceleaşi greşeli, e bine să fim deschişi către nou: încearcă alte greşeli mai inovatoare.
Dragostea este oarbă, se zice. Chiar şi aşa, să fii orb nu înseamnă să fii şi prost. Şi totuşi…

 

  • Ţi-a zâmbit sau a râs la glumele tale? Înseamnă că are simţul umorului. Nu e o declaraţie de dragoste. Păstrează-ţi cumpătul.
  • Când stăteaţi de vorbă ţi s-a părut că se uită la tine într-un fel? Probabil îi intră soarele în ochi. Nu te agăţa de orice nimic.
  • A prins tupeu după 2 sticle de bere? Evident că da. Dacă treaz, nebăut, nemâncat, nu are tupeu, ai mari şanse să nu îl interesezi cu adevărat.
  • Îţi răspunde mereu la mesaje? Îi place şi lui atenţia şi e poate politicos. Nu uita să numeri şi mesajele primite de la el, din propria lui iniţiativă. Apoi facem adunări şi scăderi.
  • Te grăbeşte spre treaba aia? Poate are şi el un checklist de bifat.
  • Are obligaţii în altă parte? Ar fi bine să îl notezi cu X de la început şi să treci mai departe. Fără scuze: e doar o prietenă şi nu soţie, nu stau împreună, nu sunt combinaţi de mult timp sau sunt combinaţi de prea mult timp, nu au copii etc. X şi următorul.
  • Nu e cu nimeni? Asta poate doar oficial. Do your research. Nu presupune. Află, întreabă-l!
  • Nu îi cunoşti prietenii? E posibil să fii printre cele câteva neoficiale.
  • Va vedeţi doar la interior? Vezi explicaţia de mai sus.
  • Va vedeţi şi apoi dispare o vreme, fără vreo explicaţie? Răspunde-i la următorul mesaj/apel, maxim o dată. Poate a fost atacat de un rinocer evadat şi de-aia a dispărut. Sau poate îţi prezintă vreun certificat medical cu vreo boală contagioasă ce l-a ţinut în carantină. Poate a fost răpit de talibani. Acordă-i şansa asta. Maxim o singură dată. Apoi prescrie-i un tratament cu “Du-te-n mă-ta, boule!”

 

Dacă nu citeşti cu atenţie cele de mai sus şi nu urmezi aceste sfaturi, e posibil ca la finalul meciului să mai ai şi tu, indragostito, vreo 2-3 de adăugat.
Mintea de pe urmă este ceva extraordinar. Păcat că vine la spartul târgului.
Însă, scumpo, nu uita: şi dragostea e ca o sobă în care bagi cărbuni. Nu mai bagi cărbuni, se stinge focul. Dacă răspunsul e DA la câteva din întrebările de mai sus, poate ar fi bine să nu mai bagi cărbuni, că iar o să te frigi. Nu te mai alimenta cu scuze, gânduri şi filme, că astea doar prelungesc agonia. Fii sinceră cu tine şi abandonează proiectul.
Cu drag, raţionala din mine.

The Creeping Cookie

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613