Oana si teroarea care ma mentine fit

de

This post is also available in: English (Engleză)

Nu pot fără sport. Dar pot fără sală. Sau cel puţin puteam, până să-mi dea Oana teoriile peste cap. Pentru că nu am avut niciodată răbdare şi nervi să merg la ore, să fac cuminte ce-mi spune un instructor, să mă numere şi să nu am voie să mă opresc nici dacă ameninţ că leşin….sau că îl/o omor…. şi să plec de acolo în mâini.

Eu am asociat întotdeauna sportul cu aerul curat, cu parcul, cu pârtia, că acolo m-a născut mama; chiar dacă pe pârtie îmi dau sufletul şi plec în mâini de fiecare dată…
Chiar dacă alerg, fac kangoo jumps, merg pe role, cu trikke-ul sau cu bicicleta, cumva nu am avut rigurozitatea pe care ţi-o da oră de fitness cu un instructor.
Deh vezi, piticii din mintea omului…

 
Iar Oana e un om foarte mişto şi singura care a reuşit până acum să mă ţină o oră în sală . Nu zic asta pentru că am crescut cu ea, pentru că asta teoretic mi-ar fi dat libertatea să mă duc pe câmpii….
Dimpotrivă însă, mi-a dat o doză de satisfacţie personală, de încredere şi respect faţă de mine…mă eliberează de stresul cotidian odată cu creşterea nivelului de serotonină şi endorfină, iar sistemul meu imunitar pare să aplaude această decizie.
Mă gândeam să nu mă lăsaţi singură în acest demers, că o aud şi în somn noaptea “Încordează abdomenul!!!!!!!”

Nu sunt etichete 0 comentarii

Nici un comentariu.

Ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552