Oja neagra si regulile ei de aur

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Mi se par foarte sexy unghiile colorate cu lac negru. Mi se par şi uşor de asortat cu orice ţinută. În plus, nu e nevoie să exagerez cu machiajul sau accesoriile, un smokey eyes şi un ruj roz sau piersică îmi sunt suficiente.

Ca să nu dăm în vulgar sau gotic, este preferabil să păstrăm unghiile scurte, cu cutilele bine tăiate. Pot fi pătrate sau uşor rotunjite.

 

 

Poţi folosi ojă mata neagră pe toată suprafaţă unghiei sau poţi crea un French Manicure, jucându-te cu cele două variante, colorând unghia în negru mat, cu vârful în negru lucios.
Este foarte important să aplici corect cele două straturi de lac şi să aştepţi să se usuce foarte bine, căci orice imperfecţiune este foarte uşor de detectat când este vorba despre oja închisă la culoare.
Desigur că există multe variante de picturi ce se pot realiza pe manichiură cu lac neagru, dacă eşti adeptă acestui stil. Eu prefer simplu negru sau combinaţia de negru cu o unghie într-o nuanţă aurie.

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613