Palaria, accesoriul care face diferenta

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

 

Faţa este primul lucru pe care îl observă interlocutorul tău. O pălărie intensifică această primă impresie, cât şi felul în care ea îţi încadrează faţa. Nu numai că îţi completează stilul personal, dar îţi dă un plus de siguranţă pentru a face o impresie fabuloasă!

 

Fie că vorbim despre cele cu boruri largi sau fedora, despre varianta sport cu cozoroc, despre pălăriile de vară, colorate, nu există un alt accesoriu cu o capacitate mai mare de a scoate o ţinută din anonimat.
O pălărie spectaculoasă îţi poate înnobila sau distruge o ţinută. În orice anotimp.
Eu am în vedere câteva aspecte când aleg o pălărie. Poate te ajută 🙂

1. Pălăria trebuie să îţi complimenteze forma feţei.
Dacă ai faţa rotundă, alege o pălărie cu boruri mici. Dacă ai faţa lungă, alege o pălărie cu detalii dramatice (pene sau funde). Dacă ai faţa pătrată îţi trebuie o pălărie asimetrică. Iar dacă ai faţa în formă de inimă, poţi alege aproape orice stil.

2. Ai grijă la materialul ales, să fie potrivit sezonului. Fetru şi lâna sunt potrivite pentru toamnă-iarnă. Pălăriile de paie îţi asigură ventilaţie şi îndepărtează căldura excesivă.

3. Să fie măsura ta. E riscant să achiziţionezi o pălărie fără să o probezi în prealabil. Dacă vrei să cumperi online asigură-te că măsori circumferinţa capului înainte. Dacă e prea mare o poate lua vântul. Şi vei arăta caraghios.

4. Alege pălăria şi în funcţie de lungimea părului. Un clopot mai mic arată bine pe un păr mai scurt. Borurile mai largi se potrivesc mai bine pe un păr lung.

5. Atenţie la înclinare. Pălăriile din fedora se poartă mai jos deasupra sprâncenelor, în timp ce trilbys şi pălăriile cu boruri scurte arată mai bine înclinate pe cap.

6. Asortează pălăria ţinutei. Nu la modul exagerat. Nu cu fiecare piesă. Cât să completeze frumos ţinuta.

 

Photos: Pinterest.com

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613