Palm painting, noua tehnica de colorare a parului

by

This post is also available in: English (Engleză)

Acum ca am depasit nebunia cu tranzitia ombre / balayage, care era cea mai solicitata tehnica in toate saloanele de coafura, sa va povestesc putin despre noua tehnica de colorare a parului, pe numele ei palm painting.

Daca ai invidiat-o cel putin o data pe Gisele Bundchen stii la ce ma refer!

Practic aceasta metoda ofera parului un look estival, ca atunci cand parul este batut si decolorat de soare, fara a-si pierde din stralucire.
Aceasta tehnica permite stilistului sa lucreze 100% manual, facand o combinatie de nuante ce duce la o suvitare naturala si luminoasa a parului, fara degradeuri vizibile.

palm painting neville hair and beauty

Daca ai niste suvite mai vechi, pe care iti doresti sa le improspatezi sau o culoare neuniforma care nu iti mai place, poti incerca noua tehnica palm painting.
Colour directorul de la salonul Neville Hair And Beauty, din Londra, Marcos Verissimo, este cel care a fost primul care a creat aceasta simetrie imperfecta.

Aceasta tehnica nu este de obicei aplicata pe radacini, ci doar pe varfuri si pe lungime.
Sansele de nereusita sunt minime spre nule. Dar daca totusi nu iti place ce a iesit, poti reveni usor la culoarea initiala, fara decapaj.

Poze: nevillehairandbeauty.net

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613