Parfumuri bijuterie care vor cuceri orice femeie

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Indiferent de ocazie, parfumurile şi bijuteriile sunt întotdeauna plasate în partea de sus a listei de opţiuni atunci când vine vorba de alegerea unui cadou pentru toate femeile minunate din viaţa voastră, domnilor, fie că este soţie, mamă, soră, fiică sau prietenă. Ambele alegeri sunt preţioase, cu posibilitatea de a completa stilul şi frumuseţea unei femei.
O piesă de bijuterie sau un parfum special nu aduce bucurie doar doamnei care le poartă, ci şi celor din jurul ei.

Nu eşti nevoit să faci o alegere între cele două, poţi opta pentru parfumul-bijuterie. Aproape toate brand-urile au dedicat un compartiment acestei piese.

 
Eu personal ador parfumurile-bijuterii create de Marc Jacobs.
Colierele pot fi casual sau elegante, uşor de asortat oricărei ocazii, fiind o alternativă foarte bună pentru iubitorii de miros care au o piele sensibilă, probabil să reacţioneze la parfumurile stropite pe piele direct.
Fie că alegi o inimă, o picătură, un şirag de mărgele, parfumul-bijuterie este un accesoriu uşor de purtat şi un cadou special pentru doamne.

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613