Poartă rochia furou în stil glam sau casual

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

 

Dacă eşti o persoană conservatoare, nu citi acest articol. Vei fi revoltată să citeşti cât sunt de încântată de rochia furou purtată ziua 🙂
Nu neapărat pentru că e foarte la modă, nu mă duc cu valul neapărat. Iau, însă, ceea ce se potriveşte personalităţii mele. Iar treaba asta cu lenjeria purtată ziua m-a prins 😛
Nu, nu mi se pare ceva vulgar. Mi se pare chic, poate uşor sexy. Nu este o prezenţă comună în garderobă, atrage atenţia de fiecare dată.
Kate Moss o purta cu atitudine încă de la începutul anilor ’90 şi cred că acest stil aparent neglijent şi provocator i se potriveşte de minune.
O consider o piesă extrem de versatilă. Versatilitatea vine din faptul că rochia poate fi purtată în diverse moduri, fără a te simţi neapărat provocatoare.
De exemplu, dacă „arunc” o rochie furou scurtă sau midi peste jeanşi, tricoul alb şi sneakersi, am obţinut rapid o ţinută lejeră de zi, deloc comună.
Pentru zilele cu vreme blândă, poţi alege o astfel de rochie cam cu o palmă deasupra genunchiului şi cu dantelă pe margine.
Pentru a-ţi transforma ţinuta într-una casual, poţi pune peste o bluză sport a cărei lungime să se termine exact deasupra dantelei.
Dacă o prinzi cu o curea în talie şi pui un cardigan moale peste o poţi purta seara la cină.
Dacă o accesorizezi cu perle, mănuşi, pantofi stiletto sau sandale eşti gata de petrecere.

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613