Ce efect au bulinele in modă?

by

This post is also available in: English (Engleză)

Rochiile cu buline sunt şi vor fi mereu la modă, atâta timp cât ştii le accesorizezi cu bijuteriile, eşarfele, pantofii, pălăriile şi poşetele potrivite. Dacă nu nimereşti ceea ce trebuie, vei avea o ţinută extrem de nereuşită, încărcată, aşa trebuie ştii câteva reguli de bază.

Bulinele îmi aduc aminte de copilărie. Când am revăzut-o de curând pe Julia Roberts în Pretty Woman purtând o rochie cu buline mi-am dat seama că le iubesc. Şi că le putem purta la orice vârstă, fără să fie too much, fără să părem fetişcane sau să încărcăm ţinută inestetic.
Le poţi purta şi la birou, fără a-ţi pierde autoritatea sau aerul serios.
Dacă ai grijă să păstrezi proporţia, bulinele îţi vor da acea notă chic ţinutei.
Ce vreau să spun este că dacă alegi o piesă vestimentară cu buline, mergi pe machiaj minimalist, coafura lejeră şi simplă şi restul pieselor din ţinută preferabil să nu fie girly şi fussy, încărcate şi cu alte printuri.
Desigur, dacă eşti o fashionistă îndrăzneaţă şi asumată, te poţi aventura să asortezi buline cu dungi, de exemplu. 🙂
Eu îmi asum că nu putem mulţumi pe toată lumea. 🙂
Pentru un look vintage poţi asorta ţinutei o eşarfă cu buline.
Poţi să faci un mix & match între un guler şi un cordon cu buline, la o rochie simplă neagră.
Sau, de ce nu, o broşă din voal cu buline?
Mie mi se par foarte chic umbrelele cu buline. E ca şi cum mai am o şansă să mă binedispun şi să nu mă iau prea în serios într-o zi mohorâtă. 🙂

Bulinele sunt simpatice şi exprimă veselie, având în acelaşi timp şi un aer retro. Partea bună la acest tip de imprimeu este îl poţi purta la orice vârstă şi nu se demodează niciodată. Indiferent îţi plac combinaţiile de buline colorate sau monocrome, nu ezita le porţi şi îţi exprimi personalitatea.

Cel mai controversat mit este , dacă eşti plinuţă nu ar trebui porţi buline. Greşit. Indiferent de forma corpului tău poţi porţi orice imprimeu atâta timp cât îl alegi în culori şi dimensiuni care te avantajeze. În ceea ce priveşte bulinele, alege-le pe cele mici, ca nişte picăţele. Evită bulinele mari pe rochii sau cămăşi, ai şanse mari ca ele pună înevidenţă formele rotunde. Pentru a fi sigură nu dai greş, încearcă o rochie asimetrică în  buline, culori pastel sau calde.

Pantofii cu buline sunt o altă alegere curajoasă. Indiferent îţi place porţi tocuri sau pantofi sport, bulinele pe pantofi pot fie foarte simpatice atâta timp cât reuşeşti ai atitudinea potrivită. Chiar şi aşa, nu îţi recomand îi porţi la birou sau la o întâlnire, nu ajută prea mult la formarea unei prime impresii. Poţi îi porţi în timpul liber, la o ieşire în oraş sau o plimbare cu iubitul, unde te simţi relaxată şi te bucuri de aerul retro pe care ţi-l conferă.

Pentru o seară mai nebună sau pentru o cină cu prietenii, bulinele reprezintă o alegere foarte bună. Poţi opta pentru o rochie neagră dublată de un voal cu buline. Şi pentru a nu arăta ca o black widow, optează pentru o pereche de pantofi în culori vii- albastru sau verde. Poşeta trebuie fie de aceeaşi culoare.

Bulinele sunt peste tot. Foarte glamour şi uşor de purtat, acest tip de imprimeu se poartă atât ziua cât şi seara şi îţi permite foarte uşor îţi creezi un look minunat.

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613