Rochia alba, un must have in garderoba ta

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Ştiu că rochia neagră este un star în materie de fashion, însă cel puţin în dressingul meu, pe perioada verii, rochia albă este vedeta.
Dacă pleci urechea la cei care spun că rochia albă îngraşă, poţi să te linişteşti. Totul e să alegi croiala care să te avantajeze, materialul şi nuanţa de alb potrivite pielii tale.
Cu cât nuanţa pielii tale este mai închisă, cu atât e preferabil să alegi o nuanţă de alb mai închisă sau chiar spre bej, crem.
Dacă alegi un material vaporos şi transparent, să te asiguri că porţi lenjeria potrivită, preferabil nude.

Dacă vrei să ieşi în evidenţă poţi să asortezi rochiei albe un sacou, o geantă sau o eşarfă colorate…mai ales dacă ai pielea bronzată, mmm 🙂
Pentru seară, dacă mergi la o petrecere, poţi să alegi nişte accesorii metalice, argintii sau aurii.
În zilele călduroase ador rochia albă de in, cu talia marcată de o curea maro din piele sau piele întoarsă, sandale romane maro şi de ce nu…poate o pălărie western. Seara îi pun deasupra o jachetă sau o cămaşă din denim.

Practic nu există ocazie pentru care să nu găsesc un outfit all-white sau care să conţină o rochie albă. Mi se pare atât de fresh, chic şi senzual!
Dacă te dai jos din patul lui răvăşită şi realizezi că nu ai lucruri de schimb, nimic nu este mai sexy decât să porţi cămaşa lui albă drept rochie. Dacă o prinzi în talie cu o curea obţii pe loc un look feminin, folosind o piesă masculină. 🙂
Mai ai nevoie de alte argumente? 🙂

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613