Scorpionul- Pervers sau Romantic?

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Sunt hipnotizanţi. Au ochişorii ca nişte ace fine. Te fixează, împung, îşi aţintesc privirea. Sau pur şi simplu se holbează. Nu-mi dau seama daca sunt perversi sau romantici, dar in mod sigur sunt xtrem de pasionali, indiferent că e vorba de dragoste sau de ură. Proporţia se păstrează. Adică pot să te adore şi să ţi-o arate sau să îţi dea foc la casă.
Sunt extrem de inventivi şi inteligenţi şi de obicei îşi folosesc inteligenţa în scopurile cele mai ciudate cu putinţă.
Sunt paranoici. La capitolul obsesii şi frustrări, Scorpionul deţine supremaţia. Abordarea lui paranoică despre tot ce se întâmplă în jurul lui este un stil de viaţă care pentru el nu reprezintă o ciudăţenie. Pe un Scorpion întotdeauna există cineva gata să-l înşele, să-l mintă, să-l fure sau, cel puţin, aşa simte el.
Umblă vorba că ar fi virili şi foarte bine conturaţi sexual – adică sunt nişte identităţi sexuale foarte puternice.
Scorpionul ste un spirit fără graniţe cu o minte ascuţită.
Dacă te cerţi cu el o să suferi o înfrângere verbală atât de dureroasă încât o să începi să îţi doreşti să îţi fi dat o mamă de bătaie. Dacă cumva îl convingi că ai dreptate, o să facă ulcer încercând să se răzbune pe tine.
Dacă i-ai greşit poate să facă urat sau nu. Dar nu uită niciodată şi ţi-o trage când ţi-e lumea mai dragă. Înzecit.
Elementul lui este apa. Apa Scorpionului este veşnic tulbure şi fără fund. Dacă din greşeală ai căzut în ea fără protecţia unei armuri/costum de azbest o să mai rămână din tine doar scheletul. Să nu spui că nu te-am avertizat. Aburii fierbinţi pot fi vindecători, relaxanţi şi purificatori. Dar la fel de bine te pot asfixia şi arde.
Are o mulţime de tehnici de manipulare sentimentală.
Comunică bine prin ameninţări, placa favorită fiind că te părăseşte.
Îi place să se dea în spectacol, este capabil de scene melodramatice stil telenovelă. (târât în genunchi, lacrimi de crocodil, bla bla).
Să intri în tumultul asta emoţional este o experienţă similară unei călătorii în Triunghiul Bermudelor. S-ar putea să nu supravieţuieşti.
Dar merită să încerci. Perversi sau romantici, Scorpionii sunt in mod sigur unici, zău.

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613