Sfaturi de machiaj pentru tenul inchis

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

De când o cunosc pe Leya au început să mă preocupe tehnicile de machiaj şi culorile care le avantajează pe femeile cu tenul închis.

Exista o multime de sfaturi de frumusete pentru fetele cu piele deschisa la culoare, dar ce facem cu fetele care au tenul mai inchis? Având un ton mai inchis înseamnă că aveți un set diferit de reguli de machiaj și diferite trucuri pe care le puteți utiliza pentru a profita la maximum de tenul vostru masliniu. De asemenea, înseamnă că puteți utiliza diferite nuanțe de machiaj și diferite tehnici pentru a scoate in evidenta cat mai bine culoarea pielii. Iată cateva dintre cele mai bune sfaturi de frumusete și machiaj pentru doamne superbe cu piele inchisa la culoare:

 • De cele mai multe ori, femeile cu ten închis au o nuanţă inegală a pielii. Ele au fruntea mai închisă şi centrul mai deschis, deci pentru a avea o piele uniformă trebuie să va jucaţi cu nuanţele fondului de ten. Veţi obţine un aspect natural.
 • Dacă vreţi să va jucaţi cu tonurile calde, căutaţi o nuanţă de mijloc care se încadrează între partea deschisă şi cea închisă, pe care să o aplicaţi peste tot. Pentru că încercăm să echilibrăm cele două nuanţe ale pielii.
 • În timp ce tenul gras este un tip de piele destul de universal, femeile cu tenul închis tind să aibă porii măriţi.
  Nu aplica fondul de ten cu degetele, se fixează mai bine dacă foloseşti un bureţel.
 • Nu uita de concealer. Dă luminozitate feţei, ascunde imperfecţiunile şi cearcănele.
 • Alege cu grijă o pudră într-o nuanţă potrivită, pentru a nu lăsa o dâră inestetică pe faţă. Pudra nu trebuie decât să matuiască tenul şi să fixeze machiajul.
 • Pentru buze, stai departe de culori contrastante, cum ar fi nude pal, de exemplu.
  Alege nuanţe profunde de ruj, cum ar fi vişiniu, mov, roşu.
 • Majoritatea femeilor cu ten închis au ochi căprui sau negri, prin urmare, cele mai bune culori care completează aceste tonuri ar fi nuanţe profunde de violet.
 • Poţi alege, însă, şi tonuri de aur şi de bronz, care conferă un aspect sexy. Sau joacă-te cu culorile.
 • Foloseşte blush uşor mai închis la culoare.

Urmeaza aceste sfaturi de frumusete și machiaj pentru a scoate cat mai bine in evidenta pielea inchisa la culoare!

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613