Ce tunsori barbatesti sa alegi in functie de forma fetei

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Nu mai este o noutate ca tunsoarea potrivita poate face minuni la nivelul aspectului unei fiinte umane. Fie ea femeie sau barbat.

Este important ca persoana care te tunde sa stie sa aleaga tunsoarea potrivita pentru trasaturile tale.

Pentru ca fiecare forma a fetei poate fi pusa in valoare cu un anumit tip de tunsoare, e recomandabil sa alegi una care iti completeaza in mod natural fizionomia, nu ceva care se poarta sau ti-a placut tie la prietenul tau.

  • Pentru fata rotunda: e bine ca parul sa creeze un efect de alungire a fetei. părul din lateral trebuie păstrat scurt, iar cel de sus lăsat la o lungime medie sau chiar medie spre lungă și aranjat ulterior cu gel sau, dacă preferi un aspect ceva mai natural, cu ceară.
  • Pentru fata ovala: Proporțiile armonioase ale feței îți permit să alegi dintr-o gamă largă de tunsori, însă dacă vrei să mergi la sigur, încearcă să le eviți pe cele cu breton. Oricum, daca ai fata ovala sunt sanse mici sa dai gres cu frizura aleasa. Poti sa porti si părul scurt în lateral și ceva mai lung în zona calotei, aranjat drept sau într-o parte.  Sau părul lung, lăsat pe spate.

 

  • Pentru fata patrata: Fata patrata vine de obicei la pachet cu un maxilar pronuntat. O trasatura masculina si extrem de sexy. Iti recomand o tunsoare scurtă și uniformă, extrem de simplu de realizat cu ajutorul mașinii de tuns. Poți opta si pentru o frizură tip creastă, la care părul din lateral are o lungime medie. Ceea ce englezii numesc faux hawk.
  • Pentru fata alungita: un breton aranjat ușor într-o parte reduce din lungimea feței la nivel vizual. Poti, insa, sa alegi si alte tunsori care sa te avantajeze, daca nu vrei sa porti breton. O frizură de lungime medie, aranjată tot într-o parte ar putea fi o optiune, sau clasicul buzzcut (scurt și uniform). Si/sau barba.
  • Pentru fata triunghiulara: tunsorile care li se potrivesc bărbaților cu față alungită vor arăta la fel de bine și pe cei cu față triunghiulară. Mai putin parul scurt, care ti-ar accentua maxilarul deja pronuntat.

E important sa mergi la un stilist cu experienta, care are suficient timp la dispoziție pentru a acorda frizurii tale atenția cuvenită. Vei observa diferența cu ochiul liber.

Evolution Beauty Salon by Marian Mistodie

Str. George Calinescu nr.9

Tel: 0722365973

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613