Un smokey eyes reusit in 3 pasi simpli

by

This post is also available in: English (Engleză)

Nu știu dacă ți s-a întâmplat să te machiezi în timp ce aștepți în coloană la semafor să se facă verde și dacă te-a claxonat vreun participant la trafic în timp ce tu aplicai mascara în oglinda retrovizoare.

Dacă nu ai pățit asta măcar o dată în viață atunci acest post nu este pentru tine. 🙂 Nu te încurajez să faci asta în trafic, dar o femeie trebuie să fie impecabilă no matter what. 🙂 Uite cum fac eu în cea mai mare viteză un smokey eyes reușit: 🙂

  1. Alege un eyeliner gri. Negru poate părea dur și artificial și nu e tocmai potrivit pentru zi și pentru orice nuanță a pielii sau a ochilor. Gri-ul intensifică mai bine nuanța ochilor și conferă profunzime într-un mod subtil. Trasează de-a lungul liniei genelor de sus si oprește-te înainte să ajungi la cutele ochilor. Cu cât ți se pare mai messy cu atât arată mai bine, deci nu te stresa că nu ai trasat perfect linia, că ți-a tremurat mâna sau că ai impresia că nu e simetrie.
  2. Pentru linia de jos folosește un ton mai deschis și nu merge până la capăt în lungul liniei genelor, că să nu dai senzația că ai ochii mici. Oprește-te undeva la mijloc. Cu o perie subțire sau chiar cu degetul întinde și atenuează marginea dură.
  3. Alege mascara negru și începi cu genele de sus, aplicând de la rădăcină. Poți mătura ușor genele de jos cu o pensulă și poți aplica apoi și pe ele un strat de mascara.

Ce zici, incerci si tu?

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613