Varsatorul si doza nativa de sarcasm

by

This post is also available in: English (Engleză)

 

Înainte să mă apuc să scriu despre Vărsător şi doza lui nativă de sarcasm ar trebui să iau în calcul că poate într-o zi Toma va citi acest articol. Toma este născut în aceeaşi zi cu împuşcatul…#numazic 🙂
Cu Vărsătorul lucrurile nu sunt niciodată simple.
E un revoluţionar cu ciudate tendinţe tiranice, un liberal capabil de uimitoare idei fixe, un nonşalant cu surprinzătoare accese paranoice, un singuratic cu nevoi sociale marcate. Este vizionar şi utopic, altruist şi egoist deopotrivă.
Îţi dai seama că vine furtuna, dar nu poţi să ştii când şi cu ce forţă. „Intensitate maximă” e o expresie foarte sexy când nu se referă la fenomene atmosferice scăpate de sub control.
Să încerci să înfrunţi un uragan e foarte periculos şi cu foarte multe tăişuri. Poţi să o faci dacă ai picioarele fixate într-un soclu de ciment sau dacă eşti într-un buncăr.
În zilele lui proaste, simpla apariţie pe stradă le face pe pisici să scuipe şi pe câini să înceapă să urle.
Activitatea lui preferată este să îi sfideze pe ceilalţi. Când nu face asta, Vărsătorul moare cu tine de gât până îşi impune punctul de vedere.
E recunoscut pentru limba lui caustică şi este probabil cel mai posibil candidat la spitalul de glumeţi dintre toate zodiile.
Expresia „tulburări de personalitate” a fost inventată special pentru ei. Sunt sfâşiaţi între dorinţa de schimbare şi nevoia de securitate. Încearcă să schimbe lumea din jur că să creeze o atmosfera nonconformistă. De fapt, le e frică de schimbare.
Vărsătorul e mai degrabă o combinaţie între doctorii Strangelove şi Frankenstein. Cred că din cauza lui unele state au introdus pedepse pentru abuzurile mentale. 🙂
Cu Vărsătorul, toate formele standard de manipulare pe care le-ai aplicat la ceilalţi bărbaţi şi au dat rezultate nu o să funcţioneze. Deci nu are rost să zbieri că apucata sau să îl ameninţi că nu faci sex cu el vreo două săptămâni.
Ea e rebelă, căpoasă şi paradoxală. Poate să fie de un individualism egoist şi exasperantă.
Când e furioasă, poate să se poarte că un copil isteric. Adoră să îţi facă în ciudă. Totuşi, de obicei, o să prefere să adopte o atitudine filosofică când se enervează şi să argumenteze până când începi tu să te isterizezi.
Posibil ca Vărsătorii să fie printre cele mai ciudate fiinţe de pe Terra, ceea ce explică frecvenţa mărită cu care sunt răpiţi de marţieni. Nu se ştie totuşi dacă aceştia îi selectează doar pentru a le studia anomaliile sau fiindcă îi consideră o specie înrudită. 🙂

 

No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613