Vegan inainte de 6 pm sau cum sa slabesti sanatos

by

This post is also available in: English (Engleză)

Mulţi oameni aderă la un stil de viaţă vegan din diverse motive: diverse beneficii de sănătate, pentru a reduce impactul negativ asupra mediului sau pentru a sprijini drepturile animalelor.
Totuşi, a fi vegan este una dintre schimbările cele mai dificile pentru majoritatea oamenilor.
Înainte de a face trecerea full-on la o viaţă fără carne şi lactate, s-ar putea să îţi fie mai uşor să încerci varianta “vegan înainte de 18”.
Concret, asta înseamnă că nu consumi nimic de origine animală înainte de masa de seară.

Vegan prin creșterea consumului de fructe și legume

De asemenea, reducerea dependenței de alimentele procesate vor duce la o sănătate mai bună nu numai pentru corpul vostru, ci și pentru planetă. Și o simplă evaluare a dietei poate duce la schimbări semnificative.

Alimentatia vegană in prima parte a zilei funcționează deoarece nu există prea multe reguli. Supravietuiesti fara probleme în primele două treimi ale zilei și apoi poți să mănânci tot ce vrei în seara, ieșind împreună cu prietenii fără sa pari ciudat.

M-am gândit să te ajut în acest demers cu câteva idei, despre cum poti manca „aproape” vegan, fără să simţi că îţi iei câmpii la propriu:

  • French Toast cu briz-briz-uri
    Imediat ce te angajezi în orice fel de dietă cu restricţie, corpul tău îi va comunica întotdeauna creierului că vrea lucruri obraznice. Păcăleşte-l cu această varianta vegană de toast, cu puţină Nutella şi căpşuni sau orice fructe îţi fac cu ochiul. Poţi înlocui Nutella cu sirop de arţar, dacă te face să te simţi mai puţin vinovat.
  • Quinoa cu nucă de cocos şi fulgi de ovăz.Tăvălite puţin în sos de ciocolată. Oooops! Dacă mănânci ciocolată la micul dejun deja ziua va fi mai bună.
  • Tacos cu brânză şi fasole. Sunt zile când soarta face să te duci la muncă după mahmureală. Asta este soluţia vegană pentru aceste zile.
  • Supă de cartofi cu tortilla. O poţi prepara Duminica şi dacă o congelezi pe porţii, o poţi consuma la prânz câteva zile după.
  • Gyros cu tzatziki şi ciuperci. Poate înlocui cu succes un gyros cu carne. Este savuros şi consistent. Îi poţi adăuga şi avocado.
  • Granola cu napi şi seminţe de chia. Câştigă puncte în primul rând la creativitate. Pui în blender napi, seminţe de chia, fructe uscate şi nucă de cocos. E săţios şi delicios.
  • Ovăz cu sos de mere. Într-un iaurt grecesc pui ovăz, cuburi de mere şi torni sos de mere pe deasupra. Asta când ţi-e poftă de ştrudel, dar vrei ceva sănătos în acelaşi timp.
  • Gogoşi cu dulceaţă de afine sălbatice. Mici, dar absolut mind-blowing.  Sunt pline de antioxidanţi şi proteine. Sugerez să le aduci la birou şi să îţi serveşti şeful/ a/. Cel mai probabil vei câştiga multe bile albe.
No tags 0 Comments

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/sites/hauteandheart.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613